Word jij ons volgende keurmerkkantoor?

Kiezen voor het keurmerk van Finzeker is een belangrijke en bewuste stap in de dienstverlening van jouw kantoor. Het is specifiek ontwikkeld voor die kantoren, die persoonlijke aandacht en lokale betrokkenheid als uitgangspunt voor hun dienstverlening zien.

 

Menselijkheid voorop

De laatste jaren zien wij een enorme consolidatie in de markt. Een aantal kantoren in ons land koopt massaal portefeuilles op.

 

Daardoor ontstaan kantoren met tienduizenden klanten. En omdat er nauwelijks financieel experts beschikbaar zijn in de markt, kiezen deze hele grote kantoren steeds meer voor een volledig digitale dienstverlening.

 

Fysiek persoonlijk contact wordt in elk onderzoek echter beoordeeld als uiterst waardevol. Dat is en blijft een van de belangrijkste redenen dat kleine en middelgrote advieskantoren krachtige partijen in de markt zijn.

 

Heb jij zo'n kantoor, dat persoonlijke aandacht en lokale betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan? Een kantoor dat rotsvast gelooft in fysiek contact en het opbouwen van een vertrouwensband met je klanten?

 

Een kantoor dat niet groeit door overnames en zwaar gefinancierd wordt door banken, investeerders of verzekeraars, maar volledig vrij en onafhankelijk is, met een eerste focus op klantgroei i.p.v. winstgroei?

 

Dan pas je helemaal bij onze club en willen we graag kennismaken. Finzeker is hét keurmerk voor deze belangrijke groep advieskantoren.

 

Via social media, persberichten, lobby, testimonials en andere vormen van communicatie wordt het keurmerk Finzeker constant onder de aandacht gebracht bij consumenten en stakeholders. 

 

Gratis diensten 

De gratis diensten die hier worden aangeboden zijn al volledig voor je ingericht via de CFD-website. Sterker nog, je ontvangt ook een kostenvergoeding voor het aanmelden van iedere zaak. Als je wordt geaccepteerd als keurmerkkantoor, dan informeren we je hier gedetailleerder over.


Tarieven deelname keurmerk Finzeker

 

Voor CFD-leden:
Eenmalige inschrijvingskosten: € 47,50

Doorlopende jaarlijkse kosten: € 200,00

 

Voor niet CFD-leden:

Eenmalige inschrijvingskosten: € 95,00

Doorlopende jaarlijkse kosten: € 275,00

 

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

 

Bovenstaande inkomsten worden als volgt ingezet:

  • Van alle inkomsten wordt ca. 60% besteed aan communicatieactiviteiten.
  • Van alle inkomsten wordt ca. 30% besteed aan de administratie en controle van keurmerkkantoren.
  • Van alle inkomsten wordt ca. 10% besteed aan onderhoud keurmerk en reglementen, bescherming logo, collectief merkrecht, etc.

 Finzeker kent geen contractduur of opzegtermijn. Reeds betaalde bedragen worden niet gerestitueerd.

 

Aanmelden 

Voor de aanvraag van het keurmerk stuur je onderstaand digitaal formulier in.

Daarnaast onderteken je dit Reglement Keurmerk, dat je separaat stuurt naar: info@commissiecfd.nl


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.