Waarom kiezen voor onafhankelijk advies?

 

 • Bij onafhankelijk advies wordt altijd vergeleken tussen meerdere aanbieders. Hierdoor is de kans op het best passende product veel groter.

  Rabobank kent bijvoorbeeld maar één hypotheek. Die van de Rabobank. En dat geldt bijvoorbeeld ook voor alle verzekeraars die hun producten rechtstreeks op internet aanbieden.

 • Bij persoonlijk onafhankelijk financieel advies is er geen productsturing, zoals bij slimme websites van directe aanbieders.

 • De nazorg van jouw producten heeft bij Keurmerk FinZeker kantoren een belangrijke focus.

  Als producten na een paar jaar niet meer passen bij jouw situatie, want die verandert natuurlijk constant, dan wil je dat natuurlijk tijdig weten.

 • Bij onafhankelijk advies staat de beste kwaliteit/prijs verhouding voorop.

  Kan de autoverzekering beter of goedkoper? Is die uitvaartverzekering nog wel nodig? Betaal je niet teveel voor je overlijdensrisicoverzekering? Behaal je wel genoeg rendement? Kun je de hypotheekrente verbeteren?

  Allemaal vragen die je natuurlijk ook aan een directe aanbieder kunt stellen. Maar wat nu als de concurrent van die aanbieder een betere oplossing heeft? Dat ontdek je alleen via een onafhankelijk adviseur.

Onderzoek toont keer op keer aan dat mensen met een eigen onafhankelijk

financieel adviseur er financieel beter voor staan en beter zijn beschermd.

 • Onafhankelijk financieel adviseurs zijn experts in het analyseren van de samenhang tussen jouw financiële producten.

  Je hypotheek, pensioen, vermogen en verzekeringen worden perfect op elkaar afgestemd.
   
 • Heb je schade? Dan wil je natuurlijk de allerbeste ondersteuning. De expert van de verzekeraar die langs komt werkt voor die verzekeraar. Is het wel slim om op zijn/haar beoordeling af te gaan? Is dat in jouw beste belang?

  Bij een onafhankelijk kantoor wordt een onafhankelijk expert ingeschakeld die aan jouw kant staat. En bij grote schades wordt een officiële contra-expertise gedaan.

 • Bij letselschades is het ook ontzettend belangrijk dat je een eigen expert hebt. Het gaat hier vaak om hoge claims. Ook dat regelt jouw onafhankelijke adviseur.
 • Onafhankelijke adviseurs maken er een sport van om de verschillen tussen producten te vinden. Daardoor kunnen ze vaak slimmere constructies maken waar jij van profiteert.

 • Ook is er bij onafhankelijke advieskantoren meestal fiscale expertise in huis waar jij je voordeel mee kunt doen.
 • Onafhankelijk financieel adviseurs moeten om de zoveel jaar met staatsexamens hun accreditatie voor elk adviesgebied waarin ze actief zijn vernieuwen.

  Dat betekent dat ze dus ook op de hoogte zijn van de laatste trends en wetgeving. Toch een prettig gevoel.