Wil je kiezen uit één aanbieder

of juist heel veel aanbieders?

 

Banken en verzekeraars geloven in de kracht van internet en automatisering, robots en kunstmatige intelligentie om hun klanten te benaderen en te bedienen. Van robot tot mens.

 

Bij een onafhankelijk financieel advies kantoor werkt dat anders. Daar bellen of bezoeken ze je eerst om van jou te horen wat je specifieke wensen zijn en hoe je dat het liefst geregeld wil hebben. Van mens tot mens.

 

En daarna gaan ze voor je aan de slag. Met een uitgebreid vergelijk van bekende en minder bekende aanbieders, om voor jou het best passende aanbod te vinden.

 

Onafhankelijk financieel advies is vrij van digitale sturing en vrij van beloningen van aanbieders. Verschillende instanties controleren via assessments en periodieke examens de kennis, vaardigheden en integriteit van een onafhankelijk financieel adviseur.  

 

Heel waardevol dus zo'n onafhankelijk financieel adviseur en daarom ook belangrijk dat je ze goed kunt herkennen.

 

Binnen de politiek wordt al jaren gediscussieerd over een wettelijke titel 'onafhankelijk adviseur'. Dat is natuurlijk een goede zaak als zo'n basis er ooit komt, maar bij FinZeker willen we meer.

 

Zoals periodieke kwaliteitschecks van kantoren en aanvullende normen die gericht zijn op een mensgerichte dienstverlening. En daar hoort bijvoorbeeld ook social media bij met gratis tips en trends voor consumenten.   

 

Keurmerk FinZeker vormt daarmee een groep onafhankelijke financieel advieskantoren die zich uniek onderscheidt van de rest. Meer klantgericht, de beste prijs/kwaliteitsverhouding, volledig onafhankelijk, meer zekerheid en meer betrokkenheid.  

 


Keurmerk FinZeker

Keurmerk FinZeker is een handelsnaam van de Stichting TP Diensten, gevestigd in 's-Graveland.

 

Het stichtingsbestuur bestaat uit:

Edwin Herdink (voorzitter)

Jeffrey Leichel (secretaris)
Milan Herdink (penningmeester)

 

Expertise voor wetgeving en uitvoering van het keurmerk wordt ingehuurd bij derde partijen.

 

Cornelis Tromplaan 11 | 1243 LA | 's-Graveland | info@finzeker.nl

 


Keurmerk FinZeker is een initiatief van Stichting TP Diensten.